iv home

Welkom op de website van de Intense Verstilling,

 

We kennen het allemaal wel: Je hebt het gevoel dat je weer over je eigen grens bent gegaan, je negeert de signalen van je lichaam, je staat de hele tijd klaar voor iedereen, maar je vergeet jezelf, je wordt geleefd door je agenda in de hectiek van alledag, ... We leven nu eenmaal in een prestatie- en prestigecultuur. Gelukkig en succesvol zijn, is een plicht geworden. We zitten op die sneltrein die niet stopt en soms vallen we eraf en dat is keihard. Je energieniveau daalt; je lontje wordt korter ... Pfffff, het liefst zou je even van het toneel willen verdwijnen ... maar hoe doe je dat? ...

 

 

Een Retraite vakantie is dan misschien wel nét wat je nodig hebt om intens de batterijen op te laden. Het geef je een boost, zodat je weer in jouw Kracht komt en helpt om terug op de juiste trein te komen = de trein van jezelf! Waarbij we “Innerlijke Rust”, “Bezinning” en “Eigen-Liefde” hoog in het vaandel dragen vanuit “jouw” waarachtige intentie. Want in deze hectische wereld met snel op elkaar volgende gebeurtenissen, is het belangrijk om af en toe even "stil" te staan.

 

 

Onze Retraite - ontspanningsvakantie "Intense Verstilling"?

 

Rust....De eerste stap ...

 

Rust in combinatie met simpele oefeningen /activiteiten.

 

En... vooral een luisterend & begrijpend oor.

 

Mijn opzet is dat we “samen” vanuit onze oprechte intentie de zaken even op een rij zetten en “ samen “ kunnen we een aantal tools inzetten met als doel dat er een innerlijke verschuiving kan plaatsvinden.

 

Gewoon een paar aangereikte, praktische tools die je makkelijk in ontspanning kunnen brengen ...efkes kunnen uitblazen.

 

Ik zou het een eer vinden mocht ik jou daarin mogen begeleiden.

 

 

“Je hebt niemand nodig , je hebt alles al in jezelf”

 

 

 

Wij bieden U een verblijf aan in een zeer rustige, landelijke omgeving (radio en tv zijn afwezig)

 

Elkeen die voeling heeft met natuur, dieren, stilte op het platteland, die daar de eenvoud weet in terug te vinden ...kan bij ons terecht .

 

Wij zijn gelegen op het einde van een doodlopend straatje, te midden van een stiltegebied en omringd door 2 natuurgebieden waar we u van harte verwelkomen.

 

 

 

___________________________________________