iv algemeen

Welkom op de website van de Intense Verstilling,

Welkom

 

 

We voelen steeds vaker de behoefte om een stil pad te bewandelen in een luide wereld, slalommend tussen het sociale landschap en nooit zwijgende media“ Hier bij ons alvast geen tv en radio

 

 

Afspraak ivm social media toestellen.

 

Wij vragen u om uw toestellen in de wagen te laten of aan ons in bewaring te geven. Dit om de stilte optimaal voor u zelf toe te laten ( u bent dan zalig “off line” !!!!! ) en om uw mede retraite gasten ook voluit de kans te geven om de ervaring van “off line” te zijn te voelen. Wij staan elke avond na het avondmaal vrij gebruik van sociaal media toestellen toe op uw kamer, toch raden wij aan dat niet te doen. Probeer tijdens de volledige duur van uw verblijf off line te blijven, om het effect hiervan te kunnen ervaren .

 

 

- zeker meenemen:

 

- regenkledij

 

-waterdichte wandelschoenen

 

-makkelijke kledij

 

-boeken om te lezen / dagboek ofzo ( er is geen tv en geen radio)

 

 

-goed om weten:

 

Eigen drank en picnick is niet toegestaan, thee, koffie en water is inbegrepen tijdens uw gehele verblijf. Er is een koelkast met allerlei dranken beschikbaar. Heeft u s’avonds zin in een wijntje of dergelijke dan kunt u dit vrij nemen en noteren op naam.

 

Op dag van vertrek is een lunch niet inbegrepen maar u kunt dat wel nog verkrijgen op aanvraag en mits bij betaling van 10 €.

 

 

______________________