individueel

Welkom op de website van de Intense Verstilling,

 

 

Enkel individueel mogelijk

 

reserveer per mail : eric&marie-paul@deblauwemaaten.be

 

 

Voel je “eigenliefde” door je stromen “ Energetishe behandeling “

 

 

Energetische behandeling is zo oud als de mensheid zelf. Maar wat is het nu eigenlijk? Er is hier al heel veel over geschreven en dat zal men blijven doen.

 

Voor mij is het heel simpel:

 

Ik geloof dat we allemaal energetisch verbonden zijn met elkaar en met iets hogers, wat dat “hogers” ook moge zijn. Voor de ene is dat God voor de andere is dat de kosmische of universele energie, en voor nog iemand anders is dat de bron van Liefde ......enfin vul dat voor jezelf maar in. Het maakt niet uit welke naam eraan gegeven wordt, belangrijk is wat ermee gedaan wordt.

 

Ik vergelijk het graag met een moeder die vanuit haar moederliefde haar hand op de pijnlijke plek van haar kind legt, omdat haar kindje daar pijn heeft.

 

Alleen al die aanraking of het welgekende kusje van Mama, gaf ons als kind meteen “troost”. Je voelde de liefde en de geborgenheid waarbij soms jouw zelfgenezend vermogen werd geactiveerd..... je voelde de pijn al niet meer en ging terug spelen.

 

In ons volwassen leven kan het opruimen van blokkades en het activeren van de innerlijke balans strop zitten . Door een energetische behandeling te ondergaan kan dit terug stromen.

 

Wat er voor de rest nog ervaren wordt vul ik bewust niet in. Dat kan alleen jij!

 

 

Nood om je rugzak leeg te kiepen ? “One to One” gesprek

 

 

Soms ervaar je een intens gevoel van verdriet. De wereld lijkt kleurloos en levenloos. Je wordt overmand door schuld- en minderwaardigheidsgevoelens. Je ziet het even niet meer zitten.

 

De eerste stap is praten. Praten over je gevoelens en over wat je dwarszit.

 

Iemand die empatisch kan luisteren is het meest waardevol als je je hart eens wilt luchten. Echt luisteren en voelen naar wat JIJ te zeggen hebt…hiermee kom je soms zelf tot een inzicht om veranderingen in je leven door te voeren, daar waar je het graag zou willen.

 

Luisteren met empathie is erg essentieel in een “one to one “ gesprek…..zonder oplossingen aan te brengen en met de zekerheid dat dit aan niemand maar ook aan niemand verder verteld wordt.

 

* (deze mogelijkheden kunnen enkel individueel doorgaan, als er meerdere retraite gasten aanwezig zijn kan hier in overleg een persoonlijke afspraak voor gemaakt worden)

 

 

 

 

__________________________