Kerst 2022

Bed & Breakfast ;


De Blauwe Maaten

Roesstraat 13, 3670

Oudsbergen ( Gruitrode )


Gsm: 0476/900.285

Tel: 089/84.49.51

E-mail: eric&marie-paul@deblauwemaaten.beKerst- en Nieuwjaarsverblijf 2022 !!Wil je er even tussen uit met Kerst en/of oudejaars avond?

Met uw tweetjes, onder vrienden of met uw familie?

Bekijk dan hieronder onze Kerst-Oudejaars arrangementen en reserveer.


Bent u op zoek naar een rustige leuke en originele plek om met uw familie en/of vrienden weg te gaan,

en een paar dagen samen door te brengen met kerstmis of oudejaarsavond?


Hier is het perfecte plan:B&B De Blauwe Maaten draait rond rust, sfeer en gemoedelijkheid.

Met als extra troef : in het bijzonder : onze Bed & Breakfast is gelegen tussen de velden. Op het einde van een doodlopend wegje. Geen verkeer …zalige RUST! Geen tot zeer weinig vuurwerk, tevens is ons terreintje afgesloten met een poort, absoluut veilig voor kinderen en diertjes.Een verandering van omgeving voor Kerstmis / Nieuwjaar! Wauw, dat kan deugd doen!

Reserveer voor minimum 3 overnachtingen, in één of meerdere van onze landelijke en sfeervolle ingerichte kamers = zeker een geslaagde kerst en/of oudejaarsavond verzekerd!Onze kamers zijn volledig uitgerust met flatscreen tv, en bieden alle comfort waarnaar u op zoek bent. Dus samen gezellig tv kijken is zeker een leuke mogelijkheid.Maar er is meer… we hebben zelfs één luxe kamer met een whirlpool, de perfecte gelegenheid om volledig te ontspannen. Glaasje bubbels erbij? Dat kan!Geen zin om tv te kijken? Spreek af met elkaar, om samen rond de vuurkorf mekaar gezelschap te houden.

De vuurkorf staat ter beschikking, liedjes zingen, verhalen vertellen of de Kerst /nieuwjaars cadeautjes uitdelen... rond het

vuur op Kerst / Oudejaarsavond. Lekker glaasje erbij... hoe gezellig !!Mogelijkheden genoeg.Overdag kun je genieten van een wandeling aangezien de natuur alom vertegenwoordigd is rond ons domeintje. Er gaat niets boven een frisse neus halen na een heerlijk ontbijt, met z’n tweetjes of met heel het gezin. Lekker warm ingeduffeld. Een flinke wandeling is o zo gezond, en doet heel veel deugd.Er zijn ettelijke wandelingen mogelijk vanuit onze locatie, wij zijn gelegen tussen verscheidene natuurgebieden. Uw trouwe viervoeter is ook meer dan welkom! Neem hem of haar gerust mee.

Wij lenen alvast de wandelkaarten gratis uit.

Houdt u niet van wandelen?

Bezoek dan Winterland in Hasselt of een van de vele oergezellige Kerstmarkten in de buurt waaronder de Grotten van Valkenburg = een echte aanrader. Deze markten lopen tot januari.

Vervelen tijdens de feestdagen is onmogelijk.Avondeten:Om aan uw wensen te voldoen bieden wij voor op Kerst en Oudejaarsavond een hoofdschotel tappas aan. Zo hoeft u niet op verplaatsing. Deze tappas schotel kan u wanneer u wilt, op uw kamer of in een van onze eetruimtes nuttigen. Drank is sowieso altijd beschikbaar in onze B&B. Voor de andere avonden dient u elders te reserveren in een gezellig restaurant in de buurt.


Gaat u liever uit eten op Kerst en Oudejaarsavond ? voor ons is dit uiteraard geen enkel probleem. U kunt reserveren in een van de vele brasseries / restaurants in de omgeving. ( zie lijst onder “eten in de buurt” ) wel raden wij aan dit tijdig te doen aangezien de feestdagen zeer populair zijn.


Heb je liever dat wij reserveren? Ja, dat kan ook. Dit kan je aanvragen via uw inschrijvingsformulier bijgevoegd in uw bevestigingsmail.


Reserveringsvoorwaarden:


Om voor de feestdagen te kunnen reserveren bieden wij een termijn aan tot 31 augustus 2022.

Na deze datum sluiten wij deze mogelijkheid. Wij behouden ons het recht om enkel vanaf minimum 5 volgeboekte kamers de reserveringen door te laten gaan.


Bij aanvraag wordt u hiervan duidelijk ingelicht. Als er niet genoeg inschrijven zijn dan wordt u eind augustus meteen hiervan op de hoogte gebracht waardoor er u nog tijd genoeg rest om andere voorzienigen te treffen.


Wij hopen uiteraard dat wij de geïnteresseerden met open armen mogen ontvangen. En stellen ons zelf en ons domeintje met veel plezier open tijdens de feestdagen.Reserverings data:


Kerst :


Optie 1* = aankomst vrijdag 23 december en vertrek op maandag 26 december

Optie 2* = zaterdag 24 december en vertrek op dinsdag 27 december

*wil je meer dan 3 nachten reserveren? Dan geniet je 10% korting op de kamerprijs.


Oudejaarsdagen :


Optie 1*= aankomst : donderdag 29 december en vertrek op zondag 1 januari 2023

Optie 2* = aankomst vrijdag 30 december en vertrek op maandag 2 januari 2023

*wil je meer dan 3 nachten reserveren? Dan geniet je 10% korting op de kamerprijs.


Weckx.eric@telenet.be

0476/900.285

Welkom !!!!!